7.9 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Bogdan Trif (PSD): Pacienți aruncați în stradă, asta e „România normală” marca PNL-USR!!! Vă place? (CP)

Știri din Județ

Deputat Bogdan Trif, Președintele Organizației Județene PSD Sibiu, într-un comunicat de presă transmis către mass-media, face următoarele declarații:

„Umilirea oamenilor pare a fi obiectivul ministrului USR al Sănătății, susținut de șeful “liberal” al Guvernului.

Să evacuezi de urgență un spital în toiul nopții, să scoți pacienții de la Terapie Intensivă în stradă, fără să-ți pese cu ce și cum ajung acasă și dacă scapă cu viață, este un act iresponsabil, inuman, cinic și criminal. 

Asemenea atrocități au fost săvârșite la adăpostul întunericului, sub pretextul nevoii de a mări capacitatea spitalelor COVID. 

Dar unde sunt spitalele modulare inaugurate triumfalist de liberali, anul trecut? Spitalele care au fost achiziționate fără licitație și care au costat sute de milioane de euro. Sunt goale, abandonate încă de la inaugurare. Răspunde cineva pentru banii îngropați în ele? Răspunde cineva pentru bolnavii care au murit pentru că n-au avut loc în spitale?

Asta e “România normală”? Dacă mai aveați vreun dubiu asupra toxicității alianței PNL-USR, cred că imaginile cumplite de la Spitalul Clinic de Ortopedie Traumatologie “Foișor” din București vi l-au spulberat.

Ministrul Sănătății, Vlad Vasile-Voiculescu, și premierul României, Florin Vasile Cîțu, trebuie să-și prezinte, de urgență, demisiile!

De un an de zile, guvernanții PNL-USR și-au bătut joc de românii răpuși de COVID și de familiile îndoliate. Au impus batjocorirea trupurilor neînsuflețite prin Ordin de ministru, semnat de liberalul Nelu Tătaru, care decreta că morții de COVID sunt băgați în saci, dezbrăcați, și sunt îngropați de urgență, fără ca familiile și cei dragi să-i poată priveghea și înmormânta după datina creștină.

Cu un tupeu abject, ministrul Sănătății Vlad Voiculescu a mințit public despre existența acestor prevederi exprese din incriminatul Ordin de ministru. Nu a avut decența de a-și cere măcar scuze când a fost prins cu minciuna, de jurnaliști. Să-și dea demisia “de onoare” nu se aștepta nimeni, de la un personaj atât de josnic.

Cred că sibienii nu au uitat de pacienții morți cu zile în spitalul județean din cauza faptului că PNL – USR Sibiu, prin oamenii aflați la conducerea Consiliului Județean, au susținut și girat, în funcții de conducere, persoane incompetente, care au creat haos. Incompetența chiar ucide! a transmis Deputatul Bogdan Trif, Președintele Organizației Județene PSD Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri