Un sibian și-a șantajat amanta iar acum a ajuns după gratii. I-au fost confiscate mai multe medii de stocare

La data de 14 aprilie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Agnita au reținut un localnic în vârstă de 49 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj.

În fapt, bărbatul este bănuit că, în perioada martie – aprilie, ar fi amenințat o femeie din aceeași localitate că îi va dezvălui soțului acesteia faptul că au întreținut relații sexuale dacă femeia nu-i va returna o sumă de bani pe care, împreună cu soțul, o împrumutaseră de la presupusul autor.

În vederea probării activității infracționale a persoanei în cauză, sub coordonarea prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Agnita, cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Sibiu, la data de 14 aprilie polițiștii au desfășurat o percheziție la domiciliul bărbatului, în orașul Agnita, ocazie cu care au fost ridicate mai multe medii de stocare.

De asemenea, față de bărbat s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat instanței în vederea aplicării unei măsuri preventive.
Acțiunile polițiștilor derulate în această cauză penală au beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.
Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Agnita, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Agnita.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *