spot_img
9.6 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Activități pregătite pentru vizitatorii Muzeului ASTRA

Știri din Județ

Publicitate

În perioada 16-18.04.2021, la Muzeul ASTRA a pregătit pentru vizitatori următoarele activități:


1. Beneficiile Naturii în Muzeul ASTRA

Muzeul ASTRA organizează în acest sfârșit de săptămână evenimentul Beneficiile Naturii în Muzeul ASTRA. Scopul inițiativei este de a transmite viziatorilor și tuturor celor interesați metode eficiente de protejare a naturii dar și de întrebuințare a plantelor. Copii se vor putea bucura de activități creative precum: presarea plantelor, prelucrarea materialului colorat natural, desene botanice, identificarea motivelor florale pe mobilierul pictat.

În același cadru, va fi amenajată o expoziție de plante uscate, iar alături vor fi degustate ceaiuri și dulceață de măceșe. Activitatea va avea loc în gospodăria arhaică din Ferești, județul Maramureș, vineri, sâmbătă și duminică, 16, 17 și 18 aprilie 2021, între orele 10:00 -16:00.

Activitate foto Muzeul ASTRA  scaled
Activitate foto Muzeul ASTRA  scaled
Activitate foto Muzeul ASTRA  scaled
Activitate foto Muzeul ASTRA  scaled
Activitate foto Muzeul ASTRA  scaled
Activitate foto Muzeul ASTRA  scaled
Activitate foto Muzeul ASTRA  scaled
Beneficiile Naturii Muzeul ASTRA  scaled
Beneficiile Naturii Muzeul ASTRA

2. De la clișeul pe sticlă la fotografia digitală


Muzeul ASTRA vă propune să descoperiți cum o simplă cutie de carton se poate transforma într-un aparat fotografic. La propriu! Asta se va întâmpla într-o expoziție inedită, care va porni de la clișeele pe sticlă, ce rar părăsesc depozitele, și va trece apoi la aparatele de fotografiat, mai puțin cunoscute tinerilor, cele cu peliculă de film, pentru a ajunge la telefonul mobil sau smartphoneul din prezent.



Vizitatorii pasionați de fotografie pot să aducă propriile fotografii, pe orice suport ar fi ele. Acestea vor face obiectul unui mini-expoziții la Muzeul ASTRA.



De la clișeul pe sticlă la fotografia digitală va avea loc în Muzeul ASTRA, în perioada 16-18 aprilie 2021, între orele 10.00 – 12.30 și 14.00 – 16.30, în Pavilionul Muzeal Multicultural, la intrarea principală



Toate evenimentele din programul Muzeului ASTRA sunt organizate în conformitate cu normele sanitare recomandate de autorități pentru combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului