VIDEO: Daniela Cîmpean, preşedinta CJ Sibiu: “Pune umărul. Vaccinează-te!”

Ziarul SIBIU INDEPENDENT a primit şi mesajul doamnei Daniela Cîmpean – președinta Consiliului Județean Sibiu cu privire la Campania europeană de vaccinare şi campania iniţiată de ziar, #PROvaccinare:

“De când ne vaccinăm la scară largă trăim mai mult și suntem mai sănătoși. Datorită vaccinării a fost eradicată variola, poliomielita a dispărut din Europa și multe alte boli au fost aproape eliminate. În lume, vaccinarea previne 2-3 milioane de decese pe an și reduce costurile tratamentelor pentru multe boli.

Vaccinarea împotriva COVID 19 ne va ajuta să revenim treptat la normal, la bucuria socializării: să ne strângem din nou mâinile, să ne îmbrățișăm, să ne întâlnim fără teamă, să călătorim, să ne bucurăm de evenimente culturale și sportive. Ne va ajuta să nu mai avem spitale depășite de numărul de cazuri grave. Chiar dacă luăm virusul, o dată ce suntem vaccinați, sunt șanse mari să facem o formă mai puțin gravă a bolii.

Eu am avut încredere în știință și m-am vaccinat. Haideți să punem umărul cât mai mulți dintre noi pentru ca Județul Sibiu să revină cât mai curând la normal.”

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *