8 C
Sibiu
joi, 18 aprilie, 2024

A. F. C. Hermannstadt vs Gaz Metan Mediaș, derby-ul județului Sibiu. SCOR FINAL

Știri din Județ

AFC HERMANNSTADT VS GAZ METAN MEDIAȘ 1 – 2

A.F.C.Hermannstadt vs Gaz Metan Mediaș, derby-ul județului Sibiu, a fost meciul care a deschis etapa cu numărul 4 din play-out-ul Ligii 1. În sezonul regulat, ambele confruntări s-au încheiat la egalitate, cu același scor, 1-1. Cele două echipe din județul Sibiu s-au întâlnit pentru a noua oară în Liga. Din lotul A.F.C.Hermannstadt a lipsit spaniolul David Mayoral și olandezul Stanley Elbers, ambii accidentați.



,,Este clar că este vorba despre un orgoliu al fiecărui oraș. Sunt orașe apropiate, iar rivalitatea asta pleacă de la copii și juniori. Eu mă număr printre foștii juniori ai Sibiului și mereu aveau loc și în trecut partide disputate, de ținut minute. Orice partidă din cele rămase trebuie abordată la maximum, dar contează foarte mult și motivația, mai ales pentru suporterii care urmăresc această întâlnire interesantă. Am avut multe întâlniri cu Gaz Metan Mediaș, iar până acum rezultatele au fost împărțite. Este o perioadă foarte grea, cu care nu ne-am mai întâlnit până acum. Trebuie să fii pregătit fizic, în primul rând, apoi mental. Toți cei 25 de jucători din lot trebuie să fie pragătiți la fel de bine. Acum se întâlnesc două echipe care vin după victorii în ultimele etape, iar aceste rezultate au fost obținute după mari sacrificii. Este clar că un mic avantaj îl au cei de la Gaz Metan fiindcă într-un fel joacă acasă, iar noi alternăm evoluțiile bune cu altele mai puțin bune, nu am avut o constanță. Mediașul pleacă din postura de favorită din acest punct de vedere. Căutăm soluții, iar la meciul cu UTA le-am găsit pe cele potrivite. Acum întâlnim o echipă cu alt modul de joc, cu un antrenor pe care îl apreciez, fiindcă este unul creativ. Ca dovadă, joacă cu 3 fundași centrali, dar echipa are veleități ofensive. Mihai Teja impune un model interesant de joc, pe care l-am studiat și sper să fim pregătiți să-l contracarăm.” ,declara Eugen Beza, antrenorul principal al A.F.C.Hermannstadt înainte de meci.



A.F.C.Hermannstadt vs Gaz Metan Mediaș a avut loc astăzi, 27 aprilie 2021, ora 16:30, pe Stadionul Gaz Metan Mediaș. Meciul s-a disputat fără spectatori în tribună, în conformitate cu normele sanitare impuse de autorități pentru combaterea virusului SARS-CoV-2.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri