spot_img
8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Răzvan Pop, directorul general al Oficiului Român pentru Drepturile de Autor: „Haideți să ne vaccinam. Pentru o vară sibiană. Pentru noi toți”

Știri din Județ

Publicitate

Răzvan Pop, directorul general al Oficiului Român pentru Drepturile de Autor a transmis către Sibiu independent următorul mesaj PRO vaccinare:

Răzvan Pop

„Când ne vaccinăm, o facem pentru cei din jurul nostru. O facem pentru siguranța familiei noastre, o facem pentru siguranța prietenilor noștri, o facem pentru cei din comunitatea noastră.

Nu am ezitat niciun moment a mă vaccina. M-am gândit la mama mea. Job-ul pe care îl am mă face să interacționez cu multă persoane. Nu îmi doresc a îi periclita sănătatea. De aceea vă indemn a vă vaccina. Gândiți-vă la cei din jurul vostru.

Sibiul a avut parte de o evoluție grea a acestei pandemii. Putem trece peste aceste momente numai prin vaccinare. Numai astfel ne putem relua viața normală a orașului nostru. Cine nu își dorește să meargă în piața Mare la Festivalul de Teatru sau la un concert așa cum făceam vară de vară. Haideți să ne vaccinam. Pentru o vară sibiană. Pentru noi toți.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri