Trotineta electrică “face” prima victimă la Sibiu

Un sibian în vârstă de 47 de ani, în timp ce se deplasa cu ajutorul unei trotinete electrice pe strada Dorului din Sibiu, s-a dezechilibrat și a căzut, rănindu-se.

În urma impactului cu partea carosabilă, bărbatul a suferit un traumatism de membru inferior și a fost transportat de urgență la spital.

În ultimul an, zeci de sibieni și-au achiziționat astfel de trotinete electrice și circulă zilnic cu ele pe partea carosabilă. Din cauza protecției minime pe care acesta o oferă, dar și a echipamentelor de protecție ignorate de posesori, pe raza județului Sibiu s-au produs mai multe accidente ușoare, fără vătămări corporale grave.

“ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD în municipiul Sibiu, str. Dorului unde un bărbat de cca 47 de ani a căzut cu trotineta electrică.
Bărbatul a primit îngrijiri medicale și a fost transportat la UPU Sibiu cu traumatism membru inferior.” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *