18.1 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

VIDEO-FOTO: Sute de persoane s-au vaccinat la Summitul Muzical de la Filarmonica de Stat Sibiu

Știri din Județ

Zeci de sibieni au luat cu asalt, încă de la primele ore ale dimineții, centrul de vaccinare instalat în interiorul Sălii Thalia din Sibiu. Maratonul de vaccinare a fost organizat în cadrul evenimentului „Summitul Muzical European al vaccinării.

Conform organizatorilor, sibienii și nu numai, au răspuns surprinzător de bine la acțiunea de vaccinare, fiind conștienți de beneficiile pe care știința le are asupra sănătății. Până la această oră, aproximativ 500 de persoane s-au vaccinat cu serul fabricat de compania Pfizer-BioNTech.

Întrebați de reporterii Sibiu Independent, cei mai mulți respondenți au declarat faptul, că prin acest vaccin, speră ca totul să revină la normal, fără restricții și suferință. Cei care doresc să se vaccineze, o mai pot face la Sala Thalia din Sibiu până la ora 21:00 sau la drive through-ul de la Cazarma 90, deschis până la ora 19:00.

“Am ales să mă vaccinez pentru imunitate. Eu cred că este un lucru bun, altfel nu veneam aici!”

“Am ales să mă vaccinez pentru protecția mea și a celor din jur. Am recomandat și prietenilor mei să se vaccineze”

„M-am vaccinat pentru sănătate, ca să mai trăiesc și eu, pentru că nu am decât 72 de ani și vreau să trăiesc 100” au declarat pentru Sibiu Independent mai multe persoane prezente la maratonul de vaccinare

Autoritățile au fost pregătite cu 500 doze de vaccin pentru echipele mobile din cadrul evenimentului, care pot fi la nevoie suplimentate.

DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri