19.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Voluntarii PNL Sibiu le-au pregătit masa de prânz celor 100 de beneficiari de la Centrul rezidențial Marpod

Știri din Județ

Cu ocazia Zilei Europei, voluntarii PNL Sibiu au organizat o acțiune socială pentru cei 100 de beneficiarii de la Centrul rezidențial Marpod.

fb img
fb img
fb img
fb img
fb img
fb img
fb img

Echipa Galbenă (cum se auto-intitulează voluntarii PNL Sibiu) a sărbătorit Ziua Europei într-un mod inedit, transformând această zi de Duminică într-o zi binecuvântată și pentru cei 100 de beneficiari de la Centrul rezidențial Marpod.

„Le-am pregătit o surpriză frumoasă și ne-am unit forțele pentru a le pregăti masa de prânz. Dis de dimineața am mers la piață și am cumpărat toate cele necesare pentru o masa copioasa iar voluntarii noștri și-au pus șorțul și preț de câteva ore au pregatit bunatați pentru bunicuți. Chiar dacă nu am putut interactiona cu ei, date fiind măsurile actuale, măcar am avut bucuria de a-i face sa se simtă speciali ,punându-ne la dispoziția lor ca și bucătari pentru o zi.

Pentru ca nu au parte de astfel de momente foarte des, ne-au rugat sa mai revenim si ne-au mărturisit ca inima lor a fost plină de bucurie . Astfel de momente ne dau speranța că ceea ce facem nu este în zadar, ci are efecte benefice asupra semenilor nostri.Poate pentru noi înseamnă câteva ore petrecute pregătind astfel de lucruri însă pentru cei vârstnici înseamnă enorm ca cineva le calcă pragul in zi de Duminica pentru a le face ziua mai senina.


Am promis că ne vom întoarce la Marpod, sperăm noi în condiții mult mai prielnice. Bunicuții ne așteaptă cu drag. Rămânem #solidariînfaptebune, pentru ca ne pasa,mereu alături de comunitate.Implicarea face diferența ” au scris membrii Echipei Galbene pe pagina lor de Facebook.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri