14.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Distracție întreruptă de Poliție la Copșa Mică. Petrecăreții au fugit!

Știri din Județ

Polițiștii sibieni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.


În noaptea de 12/13.05.2021, Poliția Orașului Copșa Mică, în timpul efectuării serviciului de patrulare, s-a sesizat cu privire la faptul că în curtea și în fața unui imobil din localitate se aflau mai multe persoane care participau la o petrecere. Organizatorii evenimentului, un bărbat și o femeie, au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 10.000 lei fiecare.

La același eveniment s-a constatat că au participat mai multe persoane, dar acestea s-au sustras la apariția organelor de poliție, fiind identificați și legitimați ulterior. Până în prezent, au fost sancționate contravențional 3 persoane, cu amendă în valoare de 2.500 lei fiecare, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea identificării tuturor participanților și luarea măsurilor legale ce se impun în astfel de situații.

Valoarea totală a sancțiunilor aplicate este de 27.500 lei.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri