14.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Mesaj RO-ALERT după ce un pui de urs a fost văzut la Tocile

Știri din Județ

Ca urmare a unui apel venit pe numărul de urgență 112 privind observarea unui pui de urs în zona Tocile, la fața locului ISU Sibiu a mobilizat de urgență un echipaj SMURD în vederea acordării asistenței medicale la nevoie.

De asemenea, s-a transmis un mesaj Ro-Alert pe raza localității SADU în scopul informării și avertizării cetățenilor privind prezența puiului de urs precum și recomandări specifice în această situație. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție, jandarmi, dar și o autospecială SMURD pentru acordarea asistenței medicale la nevoie.

Astăzi, în urma unui apel prin numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, jandarmii sibieni s-au deplasat în localitatea Tocile, fiind sesizată prezența unui pui de urs. Ajunși la fața locului, jandarmii nu au depistat ursul, însă au monitorizat zona în continuare și au informat cetățenii cu privire la posibila prezență a acestuia, riscurile aferente și modul de a se comporta în astfel de situații. Pentru siguranța lor, le reamintim cetățenilor că, în situația în care este constatată prezența ursului, trebuie să aibă grijă unde își depozitează resturile menajere, să nu se apropie de el pentru a face fotografii sau pentru a-l hrăni și să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.” au declarat reprezentanții Jandarmeriei Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri