10.7 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Consilier local USR, Diana Mureșan despre situația lucrărilor publice și a spațiile verzi din Sibiu (CP)

Știri din Județ

Consilierul local USR, Diana Mureșan a transmis un comunicat de presă referitor la situația lucrărilor publice și de spațiile verzi din Sibiu:

Felul în care sunt executate proiectele în Sibiu lasă tot mai mult de dorit. Se fac tot mai multe greșeli și, în cazul acesta, spus foarte direct, tâmpenii. Cum este posibil să asfaltezi până în trunchiul copacului?!

Și, pentru ca rețeta unei execuții deplorabile să fie completă, la câțiva metri distanță s-a turnat asfalt în jurul unui proaspăt ciot. Oare este cazul să întrebăm de ce acel copac nu a fost scos din rădăcină? Ori că era prevăzută replantarea ori că nu, era normal ca rădăcinile să fie îndepărtate. Din punctul meu de vedere plantarea unui nou copac în locul celui vechi e necesară, lucru pe care l-am și solicitat.

Și nu cred că e prea mult să așteptăm ca bordurile care delimitează spațiul verde din jurul copacilor să fie îndreptate atunci când se fac lucrări într-o anumită zonă.

Aceste lucruri se întâmplă pe Bulevardul Victoriei.

Dacă vrem ca, pe viitor, calitatea lucrărilor să crească și ca spațiile publice să aibă parte de o întreținere decentă, trebui să sesizăm Primăria de fiecare dată când constatăm probleme. Și voi puteți face asta folosind, de exemplu, Sibiu City App-ul.

Am scris serviciilor și direcțiilor din Primărie responsabile de urmărirea lucrărilor publice și de spațiile verzi și am solicitat ca aceste greșeli să fie remediate.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri