SCHIMBARE: Spinean pleacă de la Casa de Asigurări de Sănătate Sibiu

Publicitate

Vasile Spinean a încheiat astăzi oficial mandatul de director general la Casa de Asigurări de Sănătate Sibiu. El a predat astăzi funcţia de conducere medicului şef Mihaela Galiş, care va asigura tranziţia până la o numire interimară a unei noi conduceri. Casa Naţională de Asigurări de Sănătate a organizat deja concursuri în mai multe judeţe, nu încă şi la Sibiu.

Vasile Spinean a organizat ieri o ultimă conferinţă de presă în care a prezentat bilanţul conducerii sale din 2017 până în prezent. În mai anul trecut Spinean a fost schimbat din funcţie prin ordin de către sibianca Adela Cojan, nou numită atunci preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate. Spinean a atac ordinul în instanţă şi a fost repus în funcţie de la 1 septembrie prin decizia Curţii de Apel Alba Iulia.

Mihaela Galiş a lucrat anterior ca medic la Spitalul de Pediatrie Sibiu, iar de ceva ani deţine funcţia de medic şef la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Sibiu.

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *