7.9 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Biblioteca ASTRA redeschide spațiile interioare pentru public

Știri din Județ

Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu revine la programul obișnuit de lucru cu publicul, începând din 25 mai 2021.

Astfel, pentru a beneficia de serviciile bibliotecii, utilizatorii au la dispoziție intervalul orar 8:00 – 20:00, de luni până vineri, conform informațiilor publicate pe website: https://bjastrasibiu.ro/informatii-utile/orar-de-functionare/.


Accesul se face în toate spațiile interioare destinate publicului (compartimente, săli de lectură, cabinete individuale de studiu, spații pentru activități culturale):
Sediul istoric (Corp A) – Str. George Barițiu, nr. 5;
Sediul nou (Corp B) – Str. George Barițiu, nr. 7;
Filialele bibliotecii: Filiala Hipodrom (Str. Rahovei, nr. 14), Valea Aurie (Str. Luduș, nr. 9, bl. 31), Vasile Aron (Str. Semaforului, nr. 19), Filiala Bâlea (Str. Bâlea, bl. 9), Filiala Cisnădie (Str. Țesătorilor, nr. 6, Cisnădie).
Eliberarea Permisului de acces se realizează în cadrul Compartimentului Adulți (Sediul nou, etaj IV) și la sediile filialelor. Numărul locurilor din sălile de lectură este diminuat la 50% pentru a respecta normele epidemiologice în vigoare.


Pentru a reduce timpul petrecut la birourile de operațiuni cu publicul, utilizatorii au posibilitatea de a solicita sau rezerva documentele necesare telefonic (nr. tel. 0269 210 551, 0269 215 775) sau on-line (e-mail: bibliosuport@bjastrasibiu.ro). În egală măsură, resursele digitale și informațiile privind colecțiile și serviciile bibliotecii sunt disponibile on-line:
http://www.bjastrasibiu.ro:8080/liberty/libraryHome.do
https://ebook.yourcloudlibrary.com/library/astra/Featured?media=all&src=lib
http://www.dspace.bjastrasibiu.ro/
https://www.facebook.com/bibliotecasibiuastra/
https://www.instagram.com/bjastrasibiu/
https://www.youtube.com/channel/UCbC69KdQkufZEf_3m_h-42A

Activitățile realizate în spațiile Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu se desfășoară în conformitate cu măsurile sanitare și de protecție recomandate de autorități. În funcție de contextul epidemiologic și de recomandările oficiale, în programul și activitățile bibliotecii pot interveni modificări.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri