spot_img
16.4 C
Sibiu
miercuri, 08 mai, 2024
spot_img

FOTO: Sunt căutați „artiștii” ce au murdărit peretele Spitalului de Pediatrie din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Doi tineri sunt căutați de către polițiștii locali după ce au desenat cu graffiti pe peretele Spitalului de Pediatrie din Sibiu.

Publicitate

Fapta s-a petrecut luna trecută, pe 26 mai, în jurul orei 00:10. Poliția Locală deține filmări video cu momentul în care cei doi tineri desenează cu vopsea peretele spitalului însă aceștia apelează la cetățenii cu spirit civic și care îi pot identifica. Dacă vor fi găsiți, tinerii vor achita costurile curățării, dar și o amendă substanțială.

„Îi recunoașteți pe cei din imagini? Acești tineri au murdărit cu graffiti zidul Spitalului de Pediatrie dinspre str. Gh. Lazăr, în ziua de 26 mai 2021, ora 00:10. Poliția Locală deține aceste imagini de pe camerele de supraveghere, dar are nevoie de ajutorul dumneavoastră pentru a-i identifica. Așa că, dacă știți cine sunt, vă rugăm să apelați dispeceratul Poliției Locale la 0369/911. Astfel, făptașii vor achita costurile curățării peretelui și vor primi și amenda pe care o merită pentru că au adus daune unui bun public. Vă mulțumim anticipat pentru implicare!” au postat reprezentanții Primăriei Municipiului Sibiu pe pagina oficială de Facebook

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Claudiu Niculescu a plecat de la Șelimbăr

Ultimul meci acasă pentru CSC Șelimbăr

EDITORIAL: Anul de cotitură pentru Sibiu