spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

REZULTATELE concursului de manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

ACTUALIZARE: 29.06.2022. La cererea oficială a conducerii Spitalului Judeţean Sibiu acest articol a fost editat pentru a nu mai apărea numele unei candidate care consideră că publicarea pe siteul Spitalului Judeţean a numelui candidaţilor contravine GDPR.

În urma susținerii proiectului de management de către cei trei candidați înscriși la concursul pentru postul de manager al SCJU Sibiu, desfășurat miercuri, 2 iunie 2021, s-au afișat rezultatele.

Cele trei candidate, D. B., Liliana Coldea şi Cristina Florica Neagu au fost respinse, după ce au obţinut note cuprinse între 5,82 şi 6,56, se precizează pe site-ul SCJU.

Oricare dintre candidate are posibilitatea să conteste rezultatul concursului, în cursul zilei de vineri.

În premieră pentru acest spital din Sibiu, comisia de concurs este formată din manageri de spitale din ţară. Preşedintele comisiei este fostul manager, Cornel Benchea, preşedinte al Consiliului de Administraţie al spitalului, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, Gabriel Lazany şi medicul Marius Craina, de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Timişoara.

Actualul manager interimar, Florin Neag, va conduce în continuare spitalul până pe data de 10 iulie, când îi expiră interimatul.

În urma rezultatelor afișate astăzi, niciunul dintre candidați nu a fost admis. În contextul aceasta, concursul va fi reluat.

Surse: Site SCJU Sibiu, Agerpres


Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară