spot_img
14.3 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img
Array

VIDEO: Festivitate de premiere la Colegiul Național „Octavian Goga”. 16 medii de 10, 100% promovabilitate

Știri din Județ

Publicitate

Festivitatea de absolvire și de premiere a elevilor de la Colegiul Național „Octavian Goga” a avut loc astăzi la ora 12, în curtea liceului. Cadrele didactice, părinții, dar și elevii absolvenți au trăit împreună momente emoționante.

16 elevi de clasa a XII-a au absolvit cu media 10, iar 136 au avut medii intre 9 și 10, promovabilitate 100%

Directoarea Colegiul Național „Octavian Goga”, Alexandra Tischer: „Iată-ne din nou față în față, profesori, elevi și părinți, uniți într-o emoție comună și înălțătoare, care ne face atât de frumoși, încât și soarele s-a oprit să ne privească, după o zi care părea atât de mohorâtă. Nu, n-o să vă spun despre drumul care se încheie în această zi de 4 iunie 2021, nici despre calea ce se deschide în fața voastră de acum încolo. Sunteți, probabil, conștienți, că viața e o permanentă călătorie întru devenire, iar rostul nostrum e sa găsim nu calea cea mai ușoară, ci aceea care ne va duce, în ciuda tuturor obstacolelor, spre citadela propriei noastre personalități, spre idealul de a fi oameni între oameni, clădind mereu, necontenit, drumuri către ceilalți. Pentru că acesta este rolul nostru, de a ajunge piatra de temelie pentru cei care pornesc, la rândul lor, în viață, și mărturie de valoare a celor care ne-au servit, pe măsură ce am crescut, ca trepte spre desăvârșire.

DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC


Nimic nu e mai dificil si totodata mai frumos decat sa fii o veriga in care trecutul, prezentul si viitorul sa capete valoare si sa straluceasca authentic si sublim: „Lumea e o oglindă care oferă fiecăruia reflecția propriului chip. Dacă te încrunți, se încruntă și ea înapoi spre tine; dacă râzi, devine și ea o companie veselă și plăcută. Așa că fiecare să aleagă ce vrea să fie!”


Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului