spot_img
8.1 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO-FOTO: Acțiune de informare la Rășinari, cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului

Știri din Județ

Publicitate

Primarul comunei Rășinari, Bogdan Bucur și reprezentații ADI ECO Sibiu au organizat astăzi, începând cu ora 9:30, o campanie de informare cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului. Aceștia au mers pe străzile comunei și au împărțit pliante cu informații utile privind colectarea selectivă.

Oamenii au fost extrem de receptivi cu privire la campania de informare și au promis că vor încerca pe cât posibil să arunce gunoiul selectiv, plastic la plastic, hârtia la hârtie iar gunoiul menajer în pubela neagră, special concepută pentru astfel de materiale casnice.

„Bună ziua! Să nu mai aruncați gunoaie unde nu trebuie! Sunt acolo containee speciale, cel galben este de plastic, cel albastru pentru hârtie / carton, cel verde pentru sticlă iar cel negru pentru gunoi menajer. Trebuie să învețe lumea să colecteze corect și să arunce ce trebuie, unde trebuie.” a spus către locuitori, Bogdan Bucur, primarul comunei Rășinari

După acțiunea de informare, reprezentanții ADI ECO Sibiu s-au deplasat în Poiana Ciucaș de la marginea comunei pentru a asigura cetățenilor ieșiți la iarbă verde: saci pentru colectarea deșeurilor, mănuși de unică folosință și pliantele. Tot de aici, aceștia au strâns gunoaiele menajere împrăștiate pe spațiul verde sau aruncate în alte locuri decât cele indicate și special amenajate.

„Cu ocazia zilei Mondiale a Mediului, sub sloganul ” Împreună pentru un mediu mai curat” ADI ECO Sibiu, în parteneriat cu Primăria Cisnădie, Primăria Ocna Sibiului și Primăria Rășinari, am organizat trei acțiuni de ecologizare și informare în 3 zone diferite.” au declarat reprezentanții ADI ECO SIBIU.

DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda