spot_img
8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

SOMA Sibiu: Ce gunoi aruncăm în pubela neagră

Știri din Județ

Publicitate

SOMA, principalul furnizor de servicii de colectare și transport deșeuri de pe raza județului Sibiu reamintește sibienilor și nu numai, ce tip de deșeuri este destinat pubelei negre:

Dacă deunăzi îți vorbeam despre serviciile noastre de colectare a deșeurilor provenite din construcții și reamenajări (CITEȘTE și Soma Sibiu colectează deșeurile provenite din construcții și reamenajări), astăzi îți reamintim că pubela neagră nu este destinată acestor deșeuri, ci acelora reziduale. Iar deșeurile din construcții și demolări, nisipul, pietrișul și pământul, de exemplu, nu se lasă aici.

În pubela neagră, putem depune deșeuri reziduale precum: scutece de unică folosință, absorbante, reziduurile/excrementele animalelor de casă, conținutul sacului aspiratorului, mucuri de țigară, șervețele folosite, ambalaje foarte murdare, resturi de mâncare de proveniență animală (carne, lactate, ouă, pește), cioburi de ceramică și porțelan, veselă de unică folosință foarte murdară etc. Acestea sunt deșeurile ce nu se pot recicla sau composta (cu excepția deșeurilor voluminoase, periculoase, electrice, electronice și medicale, colectate diferit) și trebuie depuse numai în recipientele de culoare neagră.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri