5.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Dr. Liliana Coldea contestă în instanţă concursul de manager al Spitalului Judeţean Sibiu

Știri din Județ

ACTUALIZARE: 29.06.2022. La cererea oficială a conducerii Spitalului Judeţean Sibiu acest articol a fost editat pentru a nu mai apărea numele unei candidate care consideră că publicarea pe siteul Spitalului Judeţean a numelui candidaţilor contravine GDPR.

Comisia de contestaţii a Spitalului Judeţean de Urgenţă Sibiu a respins cererile depuse de dr. Liliana Coldea şi Cristian Neagu. Cele două, alături de B. D. au candidat la funcţia de manager al Spitalului Judeţean Sibiu. Reamintim că toate trei candidatele au fost respinse, primind note sub 7 pe proiectele de management. Dr. Liliana Coldea a declarat în exclusivitate pentru SIBIU INDEPENDENT că va merge în instanţă şi va ataca acolo rezultatul concursului, dar şi viciile de procedură pe care le-a identificat. „Conform Regulamentului de organizare am acest drept, de care mă voi folosi” a declarat dr. Liliana Coldea.

Comisia de contestaţii a fost condusă de colonelul Daniel Chelcea, directorul DSP Sibiu. În procesul verbal prezentat mai jos, comisia respinge contestaţiile ambelor candidate privind notarea proiectelor de management. În cazul dr. Liliana Coldea, comisia şi-a declinat competenţa privind viciile de procedură sesizate de aceasta.

Dr. Liliana Coldea a mai câştigat în urmă cu câţiva ani în instanţă un proces similar cu Spitalul CFR Sibiu.

Florin Neag rămâne director interimar până la soluţionarea procesului sau finalizarea unui alt concurs.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș