Dr. Liliana Coldea contestă în instanţă concursul de manager al Spitalului Judeţean Sibiu

Publicitate

Comisia de contestaţii a Spitalului Judeţean de Urgenţă Sibiu a respins cererile depuse de dr. Liliana Coldea şi Cristian Neagu. Cele două, alături de Bozga Daniela au candidat la funcţia de manager al Spitalului Judeţean Sibiu. Reamintim că toate trei candidatele au fost respinse, primind note sub 7 pe proiectele de management. Dr. Liliana Coldea a declarat în exclusivitate pentru SIBIU INDEPENDENT că va merge în instanţă şi va ataca acolo rezultatul concursului, dar şi viciile de procedură pe care le-a identificat. “Conform Regulamentului de organizare am acest drept, de care mă voi folosi” a declarat dr. Liliana Coldea.

Comisia de contestaţii a fost condusă de colonelul Daniel Chelcea, directorul DSP Sibiu. În procesul verbal prezentat mai jos, comisia respinge contestaţiile ambelor candidate privind notarea proiectelor de management. În cazul dr. Liliana Coldea, comisia şi-a declinat competenţa privind viciile de procedură sesizate de aceasta.

Dr. Liliana Coldea a mai câştigat în urmă cu câţiva ani în instanţă un proces similar cu Spitalul CFR Sibiu.

Florin Neag rămâne director interimar până la soluţionarea procesului sau finalizarea unui alt concurs.

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *