spot_img
12.2 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img

Barna şi Cîţu invitaţi la Faust – spectacol interzis celor sub 16 ani

Știri din Județ

Publicitate

Celebra producţie teatrală semnată Silviu Purcărete se joacă din nou la Sibiu, după o pauză, sâmbătă 12 iunie ora 19. Biletele puse în vânzare s-au terminat în nici două ore. Totuşi, directorul Teatrului Radu Stanca din Sibiu a păstrat câteva invtaţii gratuite pentru premierul Cîţu, vicepremierul Barna şi alţi oficiali.

Piesa regizată de Silviu Purcărete a avut premiera în 2007, şi de atunci se bucură de reprezentaţii cu toate biletele vândute, fiind una din cele mai „vânate” piese de amatorii de teatru din ţară şi străinătate. Piesa este descrisă pe portalul oficial al teatrului sibian ca interzisă persoanelor sub 16 ani datorită violenţei şi nudităţii: „Violent, emoționant și visceral, „Faust“ își invită publicul la o experiență puternică despre cunoaștere, credință, durere și iubire”.

Dan Barna a confirma pentru SIBIU INDEPENDENT că a primit invitaţie la această piesă şi va merge alături de premierul Cîţu, căruia i-a şi înmânat invitaţia. Barna a spus că tot mâine, înainte de reprezentaţie va avea o întâlnire alături de premierul Cîţu cu directorul teatrului sibian, Constantin Chiriac pe tema viitorului teatru şi centru de conferinţe ce se doreşte de acesta construit la Sibiu. Întrebat de posibile finanţări pentru acest mega-proiect, Barna a spus că nu este cuprins în PNRR, dar se caută soluţii de finanţare.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda