4.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Daniela Cîmpean, președinta CJ Sibiu: „Ziua de 25 iunie a purtat amprenta cooperării cu Franța pentru dezvoltare economică”

Știri din Județ

Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu a primit ieri, vizita Excelenței Sale Laurence Auer, ambasadoarea Republicii Franceze în România, însoțită de consilierul economic Pierre Lignot, de domnul consul onorific Ion Valeriu Ciolacu și de președintele Clubului Francofon de Afaceri Sibiu Thibaut Desmons.

Ziua de 25 iunie a purtat amprenta cooperării cu Franța pentru dezvoltare economică. Am avut onoarea de a primi la Consiliul Județean Sibiu vizita Excelenței Sale Laurence Auer, ambasadoarea Republicii Franceze în România, însoțită de consilierul economic Pierre Lignot, de domnul consul onorific Ion Valeriu Ciolacu și de președintele Clubului Francofon de Afaceri Sibiu Thibaut Desmons” – a precizat Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu, pe pagina sa de Facebook.


Daniela Cîmpean a participat apoi împreună la inaugurarea Centrului Tehnic al NTN-SNR Rulmenți – un excelent indicator al dinamismului mediului economic francez în Sibiu.



„În condițiile în care criza sanitară a determinat o criză economică serioasă, care a afectat mult industria auto si toate sectoarele legate de aceasta, apreciem în mod deosebit deschiderea pentru implementarea de tehnologii avansate, singura soluție pentru a depăși criza și pentru a contribui la realizarea unui viitor stabil, la dezvoltare durabilă.



Franța este un exemplu de urmat în ceea ce priveste trecerea la economia digitală și apreciez în special efortul Franței de a implementa #PactulVerdeEuropean. În România, Franța rămâne unul dintre investitorii strategici.


Relația Franța – România este un exemplu de prietenie care nu se marginește la vizite protocolare. Împreună, în întreprinderi competitive, arătam că puterea Europei Unite stă în oamenii ei minunați și în legătura strânsă dintre ei” – a adăugat Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu, pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș