5.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Un avrigean drogat a fugit de poliție și a făcut accident cu mașina. O persoană a fost rănită

Știri din Județ

Al doilea caz în ultimele 24 de ore în care un șofer fuge de echipajele de poliție s-a petrecut azi-noapte, în jurul orei 02:00, pe DJ 105F, pe Valea Avrigului.

Polițiștii rutieri au observat un conducător auto care a virat brusc la vederea echipajului de poliție, întorcând autoturismul în direcția opusă.

Aceștia au urmărit autoturismul în cauză pe o distanță de aproximativ 1 km, când conducătorul auto a pierdut controlul direcției de deplasare, a ieșit în afara părții carosabile și a intrat în coliziune cu gardul din lemn al unui imobil.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a unei pasagere din autoturism, o tânără în vârstă de 21 de ani, din Avrig, care a fost transportată la spital cu răni ușoare.

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Avrig. Testarea sa alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar testarea cu aparatul Drugtest a prezentat un rezultat pozitiv la metamphetamină, însă șoferul a refuzat recoltarea de probe biologice.
În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv refuz de recoltare a probelor biologice.
Cercetările continuă la nivelul Serviciului Rutier Sibiu.

„În jurul orei 2:00 a.m. ISU Sibiu a intervenit cu un echipaj de prim ajutor calificat, pe Valea Avrigului, ca urmare a producerii unui accident rutier. Echipajul a acordat îngrijiri medicale unei tinere, în vârstă de 21 de ani, care suferise un traumatism cranio-cerebral. Pacienta a fost transportată la spitalul județean. „ a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș