5.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

VIDEO: Codul GTA „nopoliceplease” nu a funcționat pentru un șofer sibian

Știri din Județ

Un șofer sibian a fost urmărit minute-n șir prin Sibiu de către un echipaj de poliție.

Tânărul de doar 20 de ani, la trecerea pentru pietoni de pe B-dul G-ral Vasile Milea intersecție cu str. Revolutiei, nu acordă prioritate de trecere unui pieton aflat în traversarea regulamentara a părții carosabile, moment în care echipajul de poliție din cadrul Serviciului Rutier, aflat pe banda nr. 1, pornește în urmărirea acestuia.

Deși sistemul acustic și luminos al autospecialei de poliție este în funcțiune, asta nu îl determină deloc pe șofer să oprească. El își continuă deplasarea fără să acorde prioritate de trecere vehiculelor care aveau acest drept în sensul giratoriu Bvd. G-ral Vasile Milea cu Calea Dumbrăvii, iar pe Bvd. Unirii efectuează neregulamentar manevra de depășire prin dreapta și intră în coliziune cu un autovehicul, însă își continuă deplasarea către Șos. Alba Iulia. În sensul giratoriu Bvd. Unirii cu Bvd. Corneliu Coposu, șoferul pătrunde fără să se asigure și fără să acorde prioritate de trecere vehiculelor din sensul giratoriu.

Ajuns din urmă de polițiști, șoferul virează dreapta spre Piața Unirii, însă, realizând că nu mai are unde înainta, în sfârșit oprește.

Finalul scurt metrajului: Polițiștii l-au testat cu aparatul alcotest și drug test, ambele teste fiind negative. Șoferul a fost “felicitat” atât cu o modestă amendă în valoare de 3.190 lei, cât și cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe o perioadă de 180 zile.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri