spot_img
7.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Două persoane rănite într-un accident la intersecția localităților Daia cu Roșia. Nu avea permis de conducere

Știri din Județ

Publicitate

Un accident rutier s-a produs astăzi pe DJ 106S, la intersecția localităților Daia cu Roșia. Mai multe echipaje de poliție și prim ajutor sunt la locul incidentului rutier.

Din primele informații, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din localitatea Nou, în timp ce conducea un ATV, a pătruns în intersecție fără să se asigure și fără să acorde prioritate unui autoturism condus de o femeie, în vârstă de 31 de ani, din Cașolț, cu care intră în coliziune.

Bărbatul de 38 ani a suferit un traumatism de membru superior iar o femeia de 31 ani a suferit un traumatism toracic și atac de panică.

În urma accidentului, cele două persoane au fost rănite. Polițiștii rutieri, în cadrul cercetărilor efectuate, au constatat ca bărbatul conducea ATV-ul fără a deține permis de conducere, iar cu privire la ATV au constatat ca nu este înmatriculat/înregistrat.

„SAJ SIBIU a trimis de urgenta un echipaj tip B la un accident rutier produs în apropiere de localitatea Daia unde un ATV a intrat in coliziune cu un autoturism. Victime : -un bărbat de 38 ani a suferit un traumatism de membru superior
-o femeie de 31 ani cu traumatism toracic si atac de panică au fost transportate la UPU Sibiu. „ a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

FOTO ARHIVĂ

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri