VIDEO: CSC 1599 Șelimbăr va avea secții de tenis și ciclism. ”Suntem siguri că Șelimbărul va da campioni”Eugen Beza, antrenorul echipei de fotbal a Clubului Sportiv Comunal Șelimbăr, a fost prezentat luni jucătorilor, numiți eroi de către primarul localității, Marius Grecu, după ce au reușit promovarea în a doua ligă de fotbal a țării.

Publicitate

Ați dat dovadă de mult caracter, ați fost pentru noi niște eroi”, le-a transmis jucătorilor Marius Grecu, primarul comunei Șelimbăr, explicând că odată cu formarea echipei de fotbal, vor urma alte două secții sportive: tenis de câmp și ciclism. ”Începând de astăzi am dat start înființării clubului CSC Șelimbăr.

Publicitate

Prima secție care va funcționa în cadrul acestui club este secția de fotbal. În cadrul ședinței Consiliului Local din această lună, clubul Viitorul Șelimbăr a cesionat locul în Liga a doua CSC 1599 Șelimbăr, motiv pentru care băieții vor juca în liga a doua sub noul nume. În perioada imediat următoare vom demara procedurile pentru înființarea celorlalte două secții: tenis de câmp și ciclism. Ne dorim cu toții continuitate și performanță. Suntem siguri că Șelimbărul va da campioni”, a spus Marius Grecu.


CSC 1599 Șelimbăr promovează viziunea administrației comunei de încurajare a sportului în rândul tinerilor și copiilor. ”Clubul va crește, va crește frumos. Totul pleacă de la organizare, de la infrastructură și pe această cale eu vreau să vă felicit pentru ceea ce ați realizat”, a transmis noul antrenor al echipei, Eugen Beza.

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *