spot_img
9.1 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Diplome de voluntariat oferite studenților mediciniști ai ULBS. Directorul DSP și prefectul Sibiului au luat parte la Festivitate

Știri din Județ

Publicitate

Studenților mediciniști ai Universității „Lucian Blaga” din Sibiu le-au fost acordate diplome de voluntariat în cadrul unei festivități de înmânare, organizate de Direcția de Sănătate Publică Sibiu.

Aceștia au fost răsplătiți pentru implicarea și devotamentul lor în acțiunile de limitare a efectelor Pandemiei Covid-19, prin efectuarea de anchete epidemiologice, activități de call-center și implicarea în campania de vaccinare împotriva SARS-CoV-2 din cadrul Centrului de vaccinare Drive-Thru din Sibiu.

Prefectul județului Sibiu, Mircea Crețu

Col Dr. Daniel Chelcea, Directorul Executiv al Direcției de Sănătate Publică a județului Sibiu, împreună cu Prefectul județului Sibiu, domnul Mircea Crețu, au participat astăzi la festivitatea de înmânare a diplomelor de voluntariat studenților mediciniști.

Col Dr. Daniel Chelcea, Directorul Executiv al Direcției de Sănătate Publică a județului Sibiu

Le mulțumim pentru implicarea și devotamentul de care au dat dovadă, dar mai ales, le mulțumim pentru răspunsul prompt la strigătul nostru de ajutor! Sunt viitorii luptători din prima linie și nu putem decât să ne dorim ca această experiență să-i ajute în formarea lor ca și medici. Îi asigurăm de întreaga noastră considerație!” – au scris reprezentații DSP pe pagina de Facebook.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…