Se înmulțesc accidentele în care sunt implicați motocicliști. Ultimul s-a produs la Moșna

Un adolescent în vârstă de 14 ani a fost acroșat de o motocicletă pe strada Principală din Moșna.

Motocicleta era condusă de un tânăr în vârstă de 24 de ani, ambii fiind localnici. În urma impactului, copilul a fost rănit și a transportat la spital. Acesta a suferit un traumatism cranio cerebral.

“ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD în localitatea Moșna, str. Principală unde un copil de cca 14 ani a fost acroșat de o motocicletă.
La fața locului s-au acordat îngrijiri medicale copilului care a fost transportat la CPU Mediaș, conștient cu traumatism cranio cerebral pentru investigații suplimentare.” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

You may also like...

2 Comments

  1. De ce ati oprit comentariile pe Facebook??? Eu sunt aproape toata ziua in trafic si pot sa zic ca motociclistii (toti!) dribleaza masinile si merg cam pe linia dintre benzi (nu stau in coloana, nu respecta mersul pe sens) si de cele mai multe ori circula cu cel putin 2 viteze in plus fata de traficul din zona respectiva. Daca e sa ii atingi cu masina e vina ta ca şofer, nu a lor ca trec ca muştele printre masini. Deci hai sa fim corecti si sa isi vada si ei de treaba in trafic. Acelasi lucru si cu cei cu trotineta!!!! (In sensuri giratorii nici nu stii in ce parte vor sa mearga ptr ca nu-si ridica mainile de pe ghidon si tot noi (şoferii) suntem de vina ca nu le acordam prioritate. Fuck you legislatie de c####!!! Nu va mai plangeti (cei pe 2 roti) ca sunteti direct responsabili de ceea ce patiti!! Posteaza si pe Face mesajul asta!!

  2. Asa pot spune și motocicliștii despre “conservari” ca sunt direct responsabili de accidentele care se întâmplă între automobile

    P.S. Majoritatea motocicliștilor au și permis categoria B, asa ca să nu mai generalizam aiurea.
    P.P.S. Fiecare pădure are uscaciunile ei.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *