spot_img
12.3 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Accident cu victime pe DN1, lângă Mohu. O mașină, un microbuz și un autocamion au intrat în coliziune

Știri din Județ

Publicitate

Un accident rutier cu victime s-a produs cu puțin timp în urmă pe DN 1, în zona localității Mohu. Conform IPJ SIBIU, în evenimentul rutier sunt implicate 3 autovehicule: o mașină, un microbuz transport persoane și un autocamion.

Din primele informații, un autoturism condus spre Vâlcea a lovit parapetul median și a fost proiectat pe sensul opus unde a intrat în coliziune cu un microbuz ce transporta 8 pasageri. Acesta era condus regulamentar pe banda 1. În urma impactului, mașina a fost din nou proiectată într-un ansamblu TIR, condus pe banda 2.

Șoferul și pasagera din autoturism, precum și o pasageră din microbuz primesc îngrijiri medicale și vor fi transportați la spital. Polițiștii rutieri desfășoară cercetări în vederea stabilirii tuturor cauzelor producerii accidentului.

Starea victimelor: un bărbat de 18 ani a suferit un traumatism de membrul superior cu plagă deschisă, o femeie de 48 ani a suferit un traumatism de claviculă și traumatism abdominal și încă două victime cu diferite traumatisme.

Pe Sensul Vâlcea – Sibiu trafic rutier este îngreunat, formându-se coloane mari de mașini.

Untitled copy
Untitled copy
Untitled copy
Untitled copy
Untitled
Untitled copy
WhatsApp Image    at
WhatsApp Image    at

„SAJ Sibiu a trimis doua echipaje tip B la un accident rutier produs pe DN 1 în apropiere de Mohu.
Sunt implicate un microbuz si un autoturism. Sunt prezente si forte ISU.
Echipajele SAJ transportă la UPU Sibiu doua victime :
– un barbat de 18 ani cu traumatism membrul superior cu plagă deschisa.
-femeie de 48 ani cu traumatism de clavicula si traumatism abdominal. „ a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

„Două echipaje SMURD din cadrul ISU Sibiu au intervenit de urgență pe DN 1, în zona localității Mohu ca urmare a producerii unui accident rutier între un microbuz și un autoturism.
La fața locului au intervenit în sprijin și 2 echipaje SAJ.
S-au acordat îngrijiri medicale pentru patru persoane implicate iar trei (2 femei și 1 bărbat) dintre acestea au fost transportate la UPU Sibiu, conștiente cu diverse traumatisme.
Echipajul SMURD a transportat la UPU Sibiu, o persoană de sex feminin, de cca 18 ani, policontuzionată. „ a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua.

    Acesta este un comunicat oficial al Sc Craciun Trade SRL.

    In legatură cu articolul publicat de dvs tin sa va amintesc legea in cazul in care ati omis sau nu cunoasteti prevederile stipulate in lege.

    Asadar:
    Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe[15] prevede că utilizarea unei opere (inclusiv fotografie) care conține un portret fără consimțământul persoanei reprezentate în acest portret și fără ca acest consimțământ să fie implicit, constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 3.000 lei la 30.000 lei (suma se dublează în cazul persoanelor juridice care folosesc fără drept portrete în scop comercial). Constatarea și sancționarea contravenției intră în sarcina Poliției, către care trebuie înaintată plângerea de către persoana care se consideră lezată.

    Bineînțeles, în toate cazurile persoana care consideră că a suferit un prejudiciu prin folosirea unei fotografii în care este portretizată se poate adresa instanței pentru a solicita încetarea vătămării și acoperirea prejudiciului suferit. Poate fi vorba atât de un prejudiciu material (cum este cazul în care fotografia ar fi folosită în scop comercial) cât și de un prejudiciu moral (atingeri aduse reputației, de exemplu).

    Considerăm ca publicarea fotografiilor de la locul acestui accident in care apar insemnele si logo-ul firmei Craciun Trade (!!neblurate!!) ca fiind defaimatoare si cu grave prejudicii aduse reputatiei firmei noastre.

    Rog asadar stergerea sau blurarea urgenta a tuturor imaginilor in care apar logo-ul si insemnele Craciun Trade pentru a nu fi nevoiti sa continuam in insanta aceasta speta.

    O zi buna va doresc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda