7.9 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

ZOO SIBIU: Se măresc tarifele, dar rămân cele mai mici din ţară

Știri din Județ

Serviciul Public Grădina Zoologică Sibiu a lansat în dezbatere publică pe siteul Primăriei Sibiu un proiect de hotărâre pentru modificarea tarifelor de acces. Astfel se propune ca de la 1 septembrie 2021 noile tarife să fie 5 lei pentru copii, elevi, studenţi, pensionari şi 10 lei pentru adulţi. Copiii sub 3 ani au intrarea gratuită în continuare. Ca noutate, se introduce abonamentul cu 10 intrări la doar 30 de lei.

Ultima majorare de tarife la Zoo Sibiu a avut loc în anul 2013. Preţurile actuale fiind de 2 lei pentru copii şi 3 lei pentru adulţi. Primăria Sibiu a prezentat pe siteul instituţiei şi o comparaţie între noile tarife şi principalele Grădini Zoologice din ţară. După mărirea propusă, accesul la Zoo Sibiu rămâne cel mai ieftin din ţară.

Persoanele fizice sau juridice interesate pot depune în scris, până la data de 27 iulie 2021, propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare cu privire la Proiectul de hotărâre sus-menţionat. Propunerile, sugestiile sau opiniile cu valoare de recomandare pot fi depuse la adresa de e-mail pms@sibiu.ro sau letric la sediul Primăriei Municipiului Sibiu din str. Samuel Brukenthal nr. 2, camera 8.
 Proiectul de hotărâre poate fi consultat pe site-ul propriu al Primăriei şi la Centrul de Informaţii pentru Cetăţeni din cadrul Primăriei Municipiului Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri