8.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Primăria Agnita va construi un SKATEPARK, la cererea tinerilor

Știri din Județ

Primarul orașului Agnita, Schiau Gull Alin Ciprian a anunțat pe pagina sa de Facebook că are în vedere construcția unui skatepark la Agnita. În anul 2018, s-a inițiat o petiție în care se solicita construirea unui parc pentru activități sportive. 120 de tineri au semnat petiția.


Am hotărât să dau curs petiției celor peste 120 de tineri semnatari, adresată Primăriei Orașului Agnita in anul 2018, in care se solicita construirea unui parc pentru activități sportive.


Acesta va fi realizat în zona ștrandului de pe strada Fabricii la începutul anului 2022, obiectivul principal al proiectului vizează diversificarea activităților sportive in orașul nostru.
Valoarea estimată a investiției este de aproximativ 390.000 lei. O parte din suma necesară realizării acestei investiții va fi acoperită din donații. Proiectul „TOȚI PENTRU SKATEPARK ȘTRAND” fiind acceptat în cadrul Maratonului International Sibiu organizat de Fundatia Comunitara Sibiu, la care poți participa fie ca susținător/donator sau alergător.” – a anunțat primarul Schiau Gull Alin Ciprian.


Mai multe detalii despre acest proiect click aici: https://maratonsibiu.ro/toti-pentru-skate-park-strand-18850/
IMPLICĂ-TE, DONEAZĂ/ ALEARGĂ ȘI TU !

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș