spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Altă zi, alt accident în care este implicată o motocicletă

Știri din Județ

Publicitate

Un alt accident rutier în care a fost implicată o motocicletă s-a produs în această dimineață în Municipiul Sibiu, la intersecția Șoseaua Alba Iulia și Grâului.

Din primele cercetări se pare în evenimentul rutier sunt implicate o motocicletă condusă de un cetățean străin și un microbuz transport marfă, condus de un sibian de 45 de ani. În urma impactului, motociclistul în vârstă de 58 de ani a suferit o fractură deschisă la membru inferior drept.

Politiștii Biroului Rutier Sibiu sunt la fața locului și efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzei accidentului.

Șoferul mașinii implicate în evenimentul rutier se arată revoltat de cercetările polițiștilor sibieni, prin care acesta ar fi vinovat pentru neacordare de prioritate. Acesta a declarat pentru Sibiu Independent că în cel mai scurt timp, va apela la un avocat pentru a-și demonstra nevinovăția.

ISU SIBIU a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD cu medic în municipiul Sibiu, Șos Alba Iulia unde un motociclist a fost acroșat de un microbuz. La fața locului s-au acordat îngrijiri medicale motociclistului, un bărbat de aproximativ 58 de ani care a fost transportat la UPU Sibiu conștient cu fractură deschisă membru inferior drept.” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

FOTO ARHIVĂ

FOTO: Info Trafic jud Sibiu

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri