Dan Barna: Guvernul a aprobat alocarea a 2,7 milioane de lei pentru susținerea Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu (CP)

Guvernul a aprobat astăzi alocarea a 2,7 milioane de lei pentru susținerea Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, a anunțat Dan Barna pe pagina sa de Facebook:

Unul dintre cele mai importante festivaluri de teatru din lume, FITS are nevoie de acești bani pentru a menține România pe harta culturală a Europei. De ani de zile, FITS și festivalul de la Edinburgh își dispută supremația în competiția manifestărilor de profil.

Anul acesta, Festivalul are loc între 20 și 29 August și se desfășoară sub motto-ul “Construim speranța împreună în 2021”. Cei care vor merge la Sibiu vor avea ocazia de a alege între 600 de spectacole produse de artiști din 37 de țări.

Sprijină tinerii cu dizabilităţi mentale din Casa lui Ionuţ, Cisnădioara

Ajută Fundaţia Little John din Cisnădioara, judeţul Sibiu cu o donaţie! 6 tineri cu dizabilităţi mentale din centrul rezidenţial Casa lui Ionuţ au nevoie de sprijin! Iar alţi 130 de copii şi tineri din zona Sibiului se pot bucura de programele anuale ale Taberei de Vară.

F

You may also like...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *