19.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Donează sau aleargă pentru proiectul „Toți pentru SKATE PARK ȘTRAND” la Maratonul Internațional Sibiu

Știri din Județ

Schiau Gull Alin Ciprian, primarul orașului Agnita, într-un anunț postat pe pagina sa de Facebook, invită sibienii de pretutindeni și nu numai, să ia parte la cel mai mare eveniment sportiv filantropic din România. Suma pe care și-o propune primarul să o strângă din donații este de 10.000 de lei.

”Când cauți binele în alții, descoperi ce e mai bun în tine.” Martin Walsh


Alerg pentru proiectul „Toți pentru SKATE PARK ȘTRAND” la Maratonul Internațional Sibiu, cel mai mare eveniment sportiv filantropic din România, care va avea loc în data de 2 octombrie 2021. Mi-am propus să strâng suma de 10.000,00 lei, din donații, de aceea te provoc să fii partenerul meu.
Susține-mă și tu prin donații accesând următorul link https://maratonsibiu.ro/inscriere-sustinator/?cauza=7
Sau participă în calitate de alergător accesând link-ul https://maratonsibiu.ro/inscriere-alergator/?cauza=7 .
Sau provoacă-ti prietenii să se alăture cauzei noastre. Este nevoie de implicarea ta!!!

Provoc pe doamna ministru Raluca Turcan, pe doamna președinte a Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean si pe domnul Hirtoaga Paul viceprimarul orașului Agnita” , a scris primarul orașului Agnita, Schiau Gull Alin Ciprian, pe pagina sa de Facebook.

La începutul lunii, primarul Schiau Gull Alin Ciprian anunța că orașul Agnita va avea SKATEPARK! (Vezi AICI știrea completă)

Valoarea estimată a investiției este de aproximativ 390.000 lei. O parte din suma necesară realizării acestei investiții va fi acoperită din donații, proiectul „TOȚI PENTRU SKATEPARK ȘTRAND” fiind acceptat în cadrul Maratonului Internațional Sibiu organizat de Fundația Comunitară Sibiu, la care oricine poate participa fie ca susținător/donator sau alergător.
Mai multe detalii despre acest proiect click aici: https://maratonsibiu.ro/toti-pentru-skate-park-strand-18850/

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri