spot_img
9.6 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Cei mai importanți designeri de modă din România își dau întâlnire la cea de-a X-a ediție „Sibiu Fashion Days”

Știri din Județ

Publicitate

Ediția aniversară va avea loc în perioada 30-31 iulie, în Piața Habermann și va fi una spectaculoasă, unde nu vor lipsi colecțiile glamour și concertele live.



În prima zi a evenimentului, de la ora 20, pe muzică mixată de DJ Cipi Hampu, vor fi prezentate publicului cele mai recente colecții ale designerilor: Minelli, Curly Boutique, Yipee Boutique, Anca Mărgineanu – colecție inspirată din costumele populare, Olimpia Ludwic, Alexandra Bucur Sabău, Caramela Wear, Fofy by Euphoria Fashion și Mihaela Cirlugea, Sabina Georgescu și Atelier Bolero.

Sâmbătă, 31 iulie, cu începere de la ora 20, vor defila pe podium, pe muzica mixată de DJ Gadjo, modelele care vor purta creațiile dedicate anului 2021 semnate de designerii: Zetta, Alexandra Calafeteanu, Lena Criveanu, Kinga Varga, Nagun, Pălăria Dădârlat, Fofy by Euphoria Fashion, Annema Shop, brandul de costume de baie Feminise, Dom Perri și George Hojbota. Încheierea evenimentului va fi marcată printr-un concert susținut de Anna Lesko.

Intrarea este liberă, pe baza dovezii vaccinării sau a unui un test RT-PCR negativ nu mai vechi de 72 de ore, în limita locurilor disponibile.

Acesta este un eveniment organizat de A.P.C.F. HEART și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2021.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului