12.4 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Un tălmăcean a dispărut de acasă. Poliția și familia îl caută!

Știri din Județ

Poliţiştii sibieni caută un bărbat în vârstă de 64 de ani, care a plecat de la domiciliu, fără a mai reveni.

Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 29 iulie, polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la data de 21 iulie, în jurul orei 09:00, soțul său, MACREA FLORIN GHEORGHE, în vârstă de 64 de ani, a plecat de la domiciliu, din orașul Tălmaciu, județul Sibiu, în direcția Călimănești-Căciulata, județul Vâlcea, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 180 cm, 75 kg, par șaten-grizonat tuns scurt, ochi căprui, ten alb.

În momentul plecării, bărbatul purta un tricou de culoare deschisă (posibil alb), pantaloni trei sferturi de culoare albastru, pantofi sport de culoare negru cu roșu, rucsac de culoare gri.

Semne particulare: prezintă o umflătură cu diametru de aproximativ 3 cm pe partea exterioară a genunchiului stâng, ușor șchiopătat la piciorul stâng.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri