VIDEO-FOTO: Joc și voie bună la Gura Râului. Primarul comunei și Prefectul județului Sibiu au participat la eveniment

Publicitate

Cu ocazia Festivalului “Bujorul de Munte” de la Gura Râului, astăzi, în centrul comunei, junii “casei” au încântat audiența cu dansuri și cântece specifice zonei.

Ceata a fost primită de către Primarul comunei, Gheorghe Călin , Prefectul județului Sibiu, Mircea Crețu, dar și de Deputatul și Secretarul general al organizației județene PNL Sibiu, Constantin Șovăială. După aproximativ 30 de minute de dansuri și cântece folclorice, toți cei îmbrăcați în port popular au realizat o fotografie de grup, pentru a rămâne în arhiva localității, peste ani și ani.

Imediat după reprezentația din centrul comunei, localnicii s-au îndreptat spre platoul în aval de baraj, pentru o nouă “porție” de joc și voie bună, acolo urcând pe scenă nume grele ale muzicii populare: Ansamblul Folcloric Profesionist „Cindrelul – Junii Sibiului” și soliștii: Robert Târnăveanu, Alina Bîcă, Adrian Neamțu, Sînziana Ștefan, Tudor Furdui Iancu, Izabela Tomița, Daria Gâdea, Alina Pinca, Ovidiu Homorodean, Ansamblul Folcloric „Dor Transilvan” (Cluj-Napoca) și Iulia Bucur, Codruța Rodean și Bogdan Cioranu, Stana Stepanescu și Dumitru Teleagă.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *