spot_img
16.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Solistul sibian Robert Târnăveanu face furori pe net cu o nouă melodie

Știri din Județ

Publicitate

„Io te beau rachiu de prune” este ultima melodie lansată de reputatul interpret de muzică populară sibian, Robert Târnăveanu. Însoțită de un videoclip pe măsură deja melodia a fost ascultată doar pe platform Youtube de peste 40.000 de oameni. Deși abia lansată, melodia și videoclipul au șanse să fie asculte vara aceasta la nunți și evenimente. Din păcate, posturile de radio naționale nu încurajează, cu mici excepții, difuzarea de melodii de muzică populară românească.


Robert Târnăveanu a arătat încă o dată că talentul său este greu de egalat la capitolul muzică populară. Membru al Ansamblului Cindrelul Junii Sibiului, Târnăveanu este de loc din Boarta, județul Sibiu.

Melodia „Io te beau rachiu de prune” (o puteți asculta aici) are orchestrația realizată de Gheorghiță Loloiu, iar la taragot este nimeni altul decât faimosul Adi Neamțu. În videoclip apar seniorii Ansamblului Folcloric „Florile Visei” din Șeica Mare, județul Sibiu. Iar coregrafia este realizată de Aura și Florin Dragotă.

„Mulțumesc tuturor pentru efortul și implicarea în realizarea acestui VIDEOCLIP! „IO TE BEAU RACHIU DE PRUNE ȘI-MI PETREC CU TINE LUME !!!!!” Să vă fie viața precum acest cântec, cu recunoștință și multă dragoste, Robert Târnăveanu!!!!!” a transmis artistul.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă