Bogdan Trif (PSD): De ce a renunțat Primăria Ocna Sibiului la un proiect de 5,5 milioane de lei? Din lene și incompetență! (CP)

Știri din Județ

Deputat Bogdan Trif, Președintele Organizației Județene PSD Sibiu a transmis următorul comunicat de presă:

Stațiunea Ocna Sibiului, sub administrația liberală, arată ca după război: străzi pline de praf și gropi, spații verzi năpădite de buruieni, căpușe, șerpi și șobolani. Ignorând acest peisaj dezolant, Primăria a găsit de cuviință să majoreze taxa de intrare la lacurile sărate la 30 de lei/persoană, deși nu s-au mai făcut amenajări de pe vremea fostului primar PSD, Ioan Balteș.

Cât am fost ministru al Turismului, am tras efectiv de actualul primar, să depună un proiect la Ministerul Turismului, pe care l-am semnat și căruia i-am asigurat finanțarea. Acesta prevedea transformarea parcului de lângă lacuri într-un parc de aventură și distracție, dar și transformarea campingului într-un parc modern pentru rulote. Valoarea proiectului depășea 5,5 milioane de lei. Din lene și incompetență, administrația din Ocna Sibiului nu a trimis, până în data de 01.06.2020 (în timpul guvernării liberale), contractul de servicii și lucrări, motiv pentru care a pierdut finanțarea, conform clauzelor contractuale asumate chiar de către Primărie.


Îi rog pe domnii de la Primăria Ocna Sibiului să se trezească și să gândească o strategie coerentă de dezvoltare a stațiunii, să nu încerce să mai dea vina pe alții. Vina le aparține, fiind singura primărie care a primit o finanțare pe care a pierdut-o din lene și indolență. Să fii primar nu înseamnă doar să mergi la serviciu și să încasezi salariul de primar, cu gândul la pensia specială. Înseamnă să muncești în folosul oamenilor și să dezvolți localitatea în care ai fost ales! Ocna Sibiului poate deveni principalul pol turistic din Regiunea 7Centru.


În timpul guvernării PSD, s-au dat bani, prin PNDL, pentru asfaltări de străzi și alte proiecte de modernizare a orașului. Guvernarea PNL ce a făcut pentru ocneri? Absolut nimic!
Eu pot să-i privesc în ochi pe ocneri pentru că mi-am făcut datoria față de ei, spre deosebire de liberali.

Sper ca totuși, zvonul care circulă în Ocna Sibiului, că intenționat s-a renunțat la proiectul finanțat pe fonduri guvernamentale, pentru ca un “smecher, susținut de oameni din primărie să pună mâna” pe terenul de lângă lacuri, să rămână la stadiul de …zvon!

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri