spot_img
8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: ADI ECO Sibiu a organizat o acțiune de informare și conștientizare la Gura Râului

Știri din Județ

Publicitate

Reprezentații ADI ECO Sibiu au organizat ieri, începând cu ora 12:00, o campanie de informare la Gura Râului, la eveniment fiind prezenți Primarul comunei, Gheorghe Călin, Prefectul județului Sibiu, Mircea Crețu, dar și de Deputatul și Secretarul general al organizației județene PNL Sibiu, Constantin Șovăială. 

Cei de la ADI ECO au mers pe străzile comunei, dar și în zona festivalului „Bujorii de Munte” unde au împărțit pliante cu informații utile privind colectarea selectivă. Oamenii au fost extrem de receptivi cu privire la campania de informare și au promis că vor încerca pe cât posibil să arunce gunoiul selectiv, plastic la plastic, hârtia la hârtie iar gunoiul menajer nereciclabil, în pubela neagră.

„La invitația domnului primar al comunei Gura Râului, Gheorghe Călin, echipa ADI ECO Sibiu a organizat o acțiune de conștientizare verbală în centru comunei. Acțiunea a avut loc ieri, 01.08.2021 cu ocazia Festivalului Bujorului. Echipa ADI ECO Sibiu a stat de vorbă cu locuitorii comunei, le-a oferit pliante despre colectarea selectivă și cărți de colorat pentru cei mici. Cetățenii ne-au povestit cum separă ei deșeurile acasă și-au pus întrebări pertinente. Ne- am bucurat împreună cu gurenii de atmosfera plăcută de sărbătoare. Acțiunile de conștientizare vor continua și în restul UAT – urilor din județul Sibiu.” au declarat reprezentanții ADI ECO SIBIU

DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
DSC
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
IMG
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri