spot_img
8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Începe amenajarea celei de-a doua grădini urbane din Sibiu. Sibienii doritori sunt invitați să participe

Știri din Județ

Publicitate

Începe amenajarea celei de-a doua grădini urbane din Sibiu, de către comunitatea sibiană! Cei care doresc să contribuie la această inițiativă și să dea o mână de ajutor sunt așteptați marți, 3 august, de la ora 18, în scuarul de pe strada Ștrandului nr. 14. Uneltele necesare sunt puse la dispoziție de către organizatori, potrivit unui anunț făcut de reprezentanții Primăriei Municipiului Sibiu pe pagina de Facebook.



Persoanele care nu pot participa marți se pot alătura acțiunilor viitoare, planificate până în 14 august, în aceeași locație. Organizatorii vor fi în prezenți în scuar de câteva ori pe săptămână, după-amiaza, pentru acțiunile de grădinărit. Sesiunile de lucru și planul pentru fiecare întâlnire va fi pus la dispoziția publicului larg pe pagina de Facebook – Grădina urbană din Sibiu, astfel încât fiecare să-și poată alege activitatea cea mai plăcută . Mai multe detalii pe următorul link: https://www.facebook.com/GradinaUrbanaSibiu .

„Grădina urbană comunitară din Sibiu” este o inițiativă a Asociației Develop cofinanțată de Primăria Sibiu prin Agenda Comunității și de Tineret 2021.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri