spot_img
5.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Antrenament comun al rezerviștilor militari din armatele României și SUA, găzduit la Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

În perioada 1-7 august, Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu găzduiește un antrenament comun al rezerviștilor militari din armatele României și SUA.

Cu ocazia deschiderii oficiale a evenimentului, oaspeții au avut posibilitatea de a vizita Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu și de a afla informații despre evoluția instituției noastre, dotarea și programele de studii, structura și perspectivele de dezvoltare ale acesteia.

fb img
fb img
fb img
fb img
fb img
fb img
fb img
fb img
fb img
fb img
fb img
fb img


Programul a continuat cu antrenamente pe pista cu obstacole de tip CISM, la înot cu obstacole, și cu o serie de cursuri Combat Lifesaver la care au fost predate și exersate elemente de îngrijire a leziunilor provocate prin lupta în câmpul tactic. În zilele următoare antrenamentele vor include trageri cu pistol-mitralieră și pistol, aruncarea grenadelor de mână, marș și orientare în teren.

Este prima misiune la scară mare dedicată rezerviștilor voluntari din România și prima dată când aceștia participă la un exercițiu militar-aplicativ împreună cu un aliat NATO.

Foto: Daniela Oană

#Romania #mapn #ArmataRomaniei #ForţeleTerestreRomâne #studenţimilitari #Sibiu #ARactualitate

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului