spot_img
21.3 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Street Music Festival: două zile de concerte de muzică clasică, jazz, muzică balcanică și teatru muzical

Știri din Județ

Publicitate

În perioada 7-8 august, Piața Huet va fi gazda celei de-a IV-a ediții a „Street Music Festival”. Timp de două zile publicul este invitat la concerte de muzică clasică, jazz muzică balcanică și teatru muzical.

Publicitate

Festivalul se deschide sâmbătă, 7 august, la ora 19 cu un spectacol muzical dedicat copiilor, pus în scenă de „Learn with Music Sibiu”, prin intermediul căruia cei mici vor cânta și vor afla cum funcționează diferite instrumente de percuție. Programul continuă de la ora 21, cu proiectul muzical pregătit de formația „Balkan Silk Road” care îmbină melodicitatea folclorului balcanic cu sonorități inspirate din muzica jazz și rock. Seara se încheie cu teatrul muzical „Povestea Soldatului, interpretată muzical de Raluca Stratulat -vioară, Ciprian Dancu – clarinet, Mihai Murariu – pian și actorul Florin Coșuleț.

În cea de-a doua seară de festival, cu începere de la ora 20, vor urca pe scenă Marius Ungureanu&Friends, într-un concert de muzică clasică, structurat pe piese muzicale camerale semnate de W.A.Mozart, J.S.Bach, M.Bruch și B.Bartok. Festivalul se va încheia cu programul uneia dintre cele mai efervescente și ritmate trupe de jazz autohtone – Sibiu Jazz Quintet.

„Street Music Festival” este un eveniment organizat de Asociația Culturală Music-ON și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2021.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)