18.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Bogdan Trif (PSD): O nouă greșeală marca ”Turcan”. De râsu’-plânsu’ (CP)

Știri din Județ

Deputat Bogdan Trif, Președintele Organizației Județene PSD Sibiu a transmis următorul comunicat de presă:


Raluca Turcan lovește din nou, de la înălțimea funcției de ministru al Muncii. Cu un aer dramatic, doamna Turcan a anunțat că, anul trecut, pentru prima dată de la Revoluție încoace, s-au născut mai mulți copii cu părinți români în străinătate, decât în țară.


Știrea, enunțată oficial, în conferință de presă, a fost preluată ca o informație-bombă în toată mass-media națională. Doar că realitatea este cu totul alta. Institutul Național de Statistică, aflat în subordinea Guvernului, care asigură datele statistice și de la care și-a preluat și doamna Turcan cifrele, o contrazice pe doamna ministru. Anul trecut, din 188.000 de nou-născuți, doar 17.500 s-au născut în străinătate, adică mai puțin de 10%.
Cum să ieși tu, ministru al Muncii, să spui o astfel de inepție și nici să nu revii cu o rectificare? Gafa ministrului este și de râs, dar și de plâns.
Trist este că românii s-au obișnuit cu absurditățile enunțate de doamna Turcan și fac doar haz de necaz. Ne amintim că le-a transmis românilor, de la pupitrul Guvernului, că se culcă liniștiți și se pot trezi morți, că i-a urat baronului Brukenthal „La mulți ani”, că și-a uitat propria vârstă și nu mai știa să calculeze câți ani are, într-o emisiune TV, că a avut ideea să scoată românii la pensie la 70 de ani – pentru ca statul să facă economii la buget, mulți români nemaiavând șansa de a încasa pensia, și pot continua cu foarte multe exempe de genul acesta.
Tragic este că avem un ministru de tot râsul, care „propaghează” (cuvânt inventat tot de doamna Turcan) prostii pe bandă rulantă, din fotoliul guvernamental. Trist este și faptul că această doamnă reprezintă Sibiul în Parlamentul și Guvernul României.




Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr încheie etapa la Miercurea Ciuc