spot_img
17.4 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Accident cu victime între Tălmaciu și Boița. Șoferul vinovat, fără permis și băut

Știri din Județ

Publicitate

Traficul rutier a fost „dat peste cap” azi-noapte, din cauza unui accident rutier cu victime, produs între Tălmaciu și Boița.

Publicitate

În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism și un autocamion. Mașina era condusă de un bărbat în vârstă de 33 de ani din Rîu Vadului iar autocamionul de un bărbat din Argeș, în vârstă de 47 de ani.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, în cazul conducătorului autoturismului, rezultatul indicat de aparatul etilotest fiind de 0.50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, polițiștii rutieri au constatat că acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul.

În urma impactului, șoferul și pasagerul din mașină au fost răniți și transportați la spital.

Accident rutier DN 7 între localitățile Tălmaciu și Boița, ansamblu TIR cu autoturism.

În cursul nopții, ISU SIBIU a intervenit de urgență cu un echipaj de pompieri militari, un echipaj de descarcerare și un echipaj SMURD cu medic.
La fața locului s-a intervenit pentru descarcerarea a două persoane, conștiente. S-au acordat îngrijiri medicale celor două persoane de sex masculin, de cca 33 și 45 de ani care au fost transportați la UPU Sibiu cu multiple traumatisme.

De asemenea, echipajele de pompieri au acționat cu automacaraua pentru repunerea ansamblului TIR pe carosabil respectiv sablarea carosabilului în urma accidentului.” a declarat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie