6.2 C
Sibiu
joi, 18 aprilie, 2024

FOTO: GLS Night Cross Challenge a reunit la start, alergători din toată țara. VEZI lista CÂȘTIGĂTORILOR

Știri din Județ

A 7-a ediție a crosului nocturn, GLS Night Cross Challenge, s-a desfășurat vineri, 20 august, pe aleile din Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului. Concurenții intrați în competiție au fost plini de entuziasm și poftă de alergare. Copiii au fost cei mai încântați să treacă linia de finish în aplauzele susținătorilor.

Atmosfera a fost antrenată de muzică bună și jocuri de lumini. Crispus – the Art of Fire au încălzit atmosfera aproape de miezul nopții în timpul festivității de premiere.



Toți concurenții care au finalizat cursa au primit medalii de finisher, iar ocupanții locurilor I, II și III la cele 22 categorii masculin și feminin, au fost premiați cu câte o cupă personalizată, diplome și premii-surpriză din partea partenerului principal, GLS România și din partea partenerului tehnic, Decathlon. Mai mult, primele cinci locuri ale categoriei Avansați – open, masculin și feminin, la cursa de 9 km, au fost recompensate cu premii în bani.


Evenimentul a fost organizat de Asociația CAB Sport, cu sprijinul Muzeului ASTRA și Decathlon, având ca partener principal GLS România. Acțiunea a fost cofinanţată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Sibiu şi de Consiliul Judeţean Sibiu și se află înscrisă pe Agendele Sportive ale Municipiului și ale Județului Sibiu 2021.



Lista câștigătorilor este afișată pe site-ul oficial, www.acceptaprovocarea.com, iar galeria foto este disponibilă pe pagina de Facebook a evenimentului.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

SIBIU: Primăria bagă bani în stâlpi de informare