0.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Victor Cornea este primul sibian convocat la echipa Naționala de tenis a României

Știri din Județ

Victor Cornea este primul sibian convocat la echipa Naționala de tenis a României, cu ocazia meciului de Cupa Davis dintre România și Portugalia care va avea loc in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca in 18-19 Septembrie 2021, a anunțat Marius Vecerdea, director al turneului Sibiu Open și managerul complexului sportiv Pamira, pe pagina sa de Facebook.



Această convocare in premieră a unui sibian pentru a reprezenta România este de fapt o încununare a eforturilor întregii echipe de la Tenis Club Pamira din Sibiu și in același timp o confirmare a faptului că Sibiu Open este intr-adevăr un proiect care își atinge obiectivele cu succes, atât cu privire la promovarea Sibiului dar mai ales cu privire la performanța sportivilor sibieni.

Această reprezentare a unui sibian in echipa de tenis a României este încă un pas pentru atingerea noului obiectiv: calificarea unui sibian la turneele de Grand Șlam de anul viitor – Roland Garros, Wimbledon și US Open!

Las aici declarația lui Victor care tocmai a înregistrat o nouă victorie într-un turneu ATP Challenger la Praga în proba de Dublu în echipă cu Petros Tsitsipas și unde le voi fi alături mâine la meciul din sferturile de finală, sperăm până Sâmbătă la prima lui Finală a unui turneu ATP!” a scris ieri Marius Vecerdea

Sunt onorat să reprezint România și am răspuns imediat convocării. Aștept cu mare interes pregătirea cu echipa și meciul cu Portugalia, chiar și in situația în care nu voi fi nominalizat să intru pe teren. Desigur, prima opțiune pentru echipa de Dublu aparține lui Horia Tecău.
Mulțumesc căpitanului echipei României, Gabriel Trifu, pentru convocare și pentru încrederea acordată.
Mă pregătesc pentru a reprezenta România si sper să îmi aduc aportul direct pe teren la victoria echipei României împotriva Portugaliei la Cluj.
Multumesc antrenorului meu Marius Vecerdea și întregii comunități sibiene pentru efortul de a muta data desfășurării turneului ATP Sibiu Open special pentru a face posibilă participarea mea la meciul de Cupa Davis și pentru a sprijini astfel echipa României”- Victor Cornea

Sursa foto: Facebook Marius Vecerdea

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș