12.3 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

VIDEO-FOTO: Un șofer băut a rupt semaforul din intersecția Bulevardului Vasile Milea cu Rahovei

Știri din Județ

O mașină condusă de un șofer băut a intrat în coliziune cu un semafor electric din intersecția Bulevardului Vasile Milea cu Rahovei.

Din cauza vitezei excesive, șoferul a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu scuarul din intersecție, rupând și semaforul electric.

La fața locului a sosit un echipaj de Poliție care l-a testat pe șofer cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Din fericire, atât șoferul cât și pasagerul nu au suferit vătămări corporale.

point blur aug
img   scaled
point blur aug
point blur aug
IMG   scaled

„La data de 25 august a.c., în jurul orei 22,30, în municipiul Sibiu, un sibian în vârstă de 34 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Rahovei, a virat la stânga fără a respecta semnificația culorii roșu a semaforului electric aflat în funcțiune la intersecția cu Bulevardul General Vasile Milea. În încercarea de a evita impactul cu autoturismul în cauză, șoferul unui autoturism condus în aceeași intersecție dinspre strada Semaforului spre strada Rahovei a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe scuarul care separă sensurile de mers pe strada Rahovei și a intrat în coliziune cu stâlpul metalic ce susține semaforul electric și un indicator.
Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale.
Testarea alcoolscopică a șoferului care a virat la stânga a indicat un rezultat negativ. Testarea șoferului care circula dinspre strada Semaforului, un alt sibian în vârstă de 32 de ani, a rezultat însă într-o concentrație de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior recoltării probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, în cauză s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea de către sibianul în vârstă de 32 de ani a infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.
De asemenea, șoferul celuilalt autoturism a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea semnificației culorii roșu a semaforului electric, cu amendă în valoare de 870 de lei și suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 60 de zile. „

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri