1.2 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024
Array

Ryanair redeschide ruta Sibiu – Bruxelles Charleroi la Aeroportul Internațional Sibiu

Știri din Județ

Compania aeriană Ryanair anunță lansarea rutei Sibiu – Bruxelles Charleroi la Aeroportul Internațional Sibiu, începând din sezonul de iarnă 2021-2022. Redeschiderea acestei rute de către Ryanair răspunde cerințelor și nevoii de mobilitate a comunității deservite de aeroportul sibian, reactivând potențialul traficului aerian de la Sibiu spre această destinație.

Astfel, pasagerii care aleg aeroportul din Sibiu pot călători din nou începând din data de   1 noiembrie 2021 spre Bruxelles Charleroi, destinație care asigură legătura cu unul dintre cele mai importante orașe europene. Ruta va fi operată cu două zboruri săptămânale, în zilele de luni și joi. Zborurile sunt deja disponibile pentru rezervare pe website-ul companiei aeriene: www.ryanair.com.

Bruxelles Charleroi reprezintă cea de-a opta rută anunțată de operatorul aerian Ryanair de la Sibiu, aceasta înlocuind începând cu data 01.11.2021 ruta Sibiu – Corfu, operată de Ryanair în sezonul de vară la aeroportul din Sibiu (începând din data de 19 iunie 2021 și până la data de 30 octombrie 2021).

Reprezentanții aeroportului reamintesc data lansării și zilele de operare ale rutelor ce vor fi inaugurate începând cu sezonul de iarnă 2021-2022:

DestinațiaData lansăriiZile de operare
Billund – Danemarca29.10.2021luni, vineri
Milano Malpensa – Italia31.10.2021miercuri, duminică
Dublin – Irlanda01.11.2021luni, vineri
Liverpool – Marea Britanie01.11.2021luni, vineri
Bruxelles Charleroi – Belgia01.11.2021luni, joi

„Diversificarea oportunităților de călătorie disponibile de la Sibiu, atât prin intermediul deschiderii de rute noi, cât și prin redeschiderea unor rute suspendate susține dezvoltarea durabilă a Aeroportului Internațional Sibiu și a județului nostru, totodată. (Re)stabilirea conectivității dintre Sibiu și Bruxelles, un puternic centru european, aduce un plus de valoare Sibiului, facilitând accesul dintre cele două regiuni atât în scop turistic, cât și de business.” a declarat Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

„Redeschiderea rutei Sibiu – Bruxelles Charleroi prin zborurile ce urmează a fi operate de compania aeriană Ryanair vine cu siguranță în întâmpinarea așteptărilor pasagerilor interesați de serviciile de călătorie pe calea aerului de la Sibiu. Reluarea operațiunilor spre această destinație, de această dată de către cel mai recent operator aerian la Sibiu, împreună cu începerea operării zborurilor spre celelate noi destinații deja anunțate de Ryanair, va stimula cu siguranță în mod pozitiv redresarea traficului pe aeroportul nostru și revenirea pe o linie ascendentă din punct de vedere al numărului de pasageri.”, a declarat Marius Ioan GÎRDEA, director general al Aeroportului Internațional Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri