13.1 C
Sibiu
sâmbătă, 05 octombrie, 2024

Câștigă 90 de tricouri confecționate din materialul care a acoperit imaginea lui Elemer Tordai

Știri din Județ

Campania „O 9 generație de sportivi”, pe care Sala Transilvania Sibiu o demarează pe 3 septembrie, se adresează copiilor cu vârste între 8 și 18 ani, iubitori ai baschetului.

Prin această inițiativă, Sala Transilvania își propune să ofere copiilor și tinerilor sibieni ocazia de a câștiga 90 de tricouri confecționate din materialul care a acoperit imaginea lui Elemer Tordai la inaugurarea picturii acestuia, realizată lângă terenul de baschet 3×3 care îi poartă numele, construit în exteriorul Sălii Transilvania.

Publicitate

Denumirea campaniei este simbolică, 9 fiind numărul purtat de fostul mare baschetbalist pe tricoul în care a evoluat pentru BC CSU Sibiu. Același număr 9 este inscripționat pe cele 90 de tricouri care vor ajunge în posesia participanților la acest concurs.

Condiții de participare la concurs:

Pentru a participa la concurs, cei care doresc să câștige unul din cele 90 de tricouri vor trebui să își facă o poză cu imaginea lui Elemer Tordai, la Sala Transilvania. Concurenții vor posta imaginile respective pe propriile pagini de Facebook și le vor trimite ulterior pe adresa de e-mail: evenimente@salatransilvania.ro, pentru a putea intra oficial în campanie.

După ce trimit fotografiile, tinerii vor primi de la angajații Sălii Transilvania tricourile, urmând să realizeze o nouă fotografie lângă imaginea lui „Toci”, de data aceasta îmbrăcați cu tricoul cu numărul 9 pe spate. Imaginile finale vor fi postate pe pagina de Facebook a Sălii Transilvania.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Adolescenți sibieni în dialog cu actorii la teatru

Accident mortal pe Valea Oltului, lângă Racovița

Fetele de la FC Hermannstadt au cedat la Bistrița

Fetelele de la AcroDance Sibiu sunt campioane europene

5 sfaturi utile pentru protejarea articulațiilor

Un nou egal pentru ACS Mediaș în liga a treia